پیام تسلیت ریاست دانشکده پزشکی به مناسبت درگذشت دکتر شروین روغنی

در پی درگذشت ناگهانی پزشک محترم و فرهیخته دکتر شروین روغنی پیام تسلیتی از طرف رئیس دانشکده پزشکی صادر شد:
انالله وانا الیه راجعون
درگذشت ناگهانی همکار محترم، جناب آقای دکتر شروین روغنی، دستیار رشته تخصصی جراحی عمومی زاهدان و دانش آموخته دوره پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند؛ موجبات تالم و تاثر همکاران و دوستان آن مرحوم در این دانشگاه شد‌. آن فقید سعید به گواه اساتید و پزشکان هم دوره ایشان؛ دانشجویی برتر از نظر علمی و اخلاقی بود و از هیچ تلاشی برای کسب علم و تجربه و پیشرفت فردی اجتماعی فروگذار نمی کرد. این مصیبت بزرگ و غم‌ جانکاه را خدمت خانواده محترم، اساتید گرانقدر و همه دوستان و اشنایان بزرگوار آن فقید سعید و دیگر اعضا جامعه پزشکی تسلیت می گویم و از خداوند متعال برای آن مرحوم رحمت و غفران واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و اجر مسالت دارم.
دکتر قاسم کریمی
رئیس دانشکده پزشکی

منبع:
دانشکده پزشکی
تعداد بازدید:
تاریخ:
1401/05/10
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت