اطلاعیه فرصت اخذ کدIRCT در مطالعات کارآزمایی بالینی

اطلاعیه فرصت اخذ کدIRCT مطالعات کارآزمایی بالینی/Dorsapax/userfiles/Sub60/4IRCT.doc

اطلاعیه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه

عطف به نامه شماره 852/700/د مورخ 18/3/99 معاونت محترم تحقیقات و فناوری وزارت با توجه به پیش ­بینی بروز مشکلات برای برخی از کارآزمایی­ های بالینی ارزشمند انجام شده و یا در حال اجرا و مقالات منتج از طرح­های پژوهشی فاقد کد IRCT ، به استحضار می رساند مجری اصلی پژوهش های کارآزمایی بالینی (RCT) که تاکنون به هر دلیلی از جمله عدم آگاهی، بدون اخذ مجوز از « سامانه ثبت کارآزمایی بالینی ایران » کار را آغاز یا به اتمام رسانده اند، هرچه سریعتر جهت ثبت و کسب تأییدیه به این سامانه مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است پژوهشگران فقط تا ابتدای سال 2021 فرصت خواهند داشت تا نسبت به ثبت و اخذ تأییدیه از سامانه به صورت گذشته نگر اقدام نمایند و از ابتدای سال 2021 هیچ کارآزمایی بالینی انجام شده یا در حال اجرا، مجاز به ثبت پژوهش در IRCT و عقد قرارداد نخواهد بود.

منبع:
دانشکده پزشکی
تعداد بازدید:
تاریخ:
1399/03/24
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت